Ilkka Kantola - Kansandustaja
Twitter @ilkkakantola
Facebook
Vaalit.fi
 

Ilkka Kantola johtaa Ylen uutta hallintoneuvostoa

07.09.2011

Yleisradion tiedote

Ylen uusi hallintoneuvosto kokoontui ensimmäisen kerran keskiviikkona 7.9. Hallintoneuvosto valitsi puheenjohtajakseen kansanedustaja Ilkka Kantolan (sd). Varapuheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Pekka Ravi (kok). Kantola oli hallintoneuvoston jäsen myös edellisellä kaudella 2007-2011. 

"Hallintoneuvoston puheenjohtajuus on mieluisa tehtävä. Yle edustaa minulle yhtä keskeisimmistä kulttuuri- ja sivistysinstituutioista maassamme. Koska kilpailu katsojien ja kuulijoiden ajasta kiristyy edelleen, Ylen on syytä pitää kiinni vahvuuksistaan. Niitä ovat ammattitaito, luotettavuus, kattava jakelu, erityisryhmien huomioiminen sekä kulttuurimme näkyväksi tekeminen”, Ilkka Kantola toteaa. 

Kantolan mukaan odotettavissa on mielenkiintoinen nelivuotiskausi, sillä nopeasti muuttuva mediakenttä haastaa Yleä edelleen jatkuvaan kehitystyöhön niin sisältöjen kuin jakelunkin osalta. 

Eduskunnan valitsema hallintoneuvosto valvoo yhtiön toimintaa sekä hyväksyy laajakantoiset strategiset toimintaa ja taloutta koskevat suunnitelmat. Eduskunta nimitti 21-jäsenisen Ylen hallintoneuvoston kesäkuun lopulla. 

YLE Puhe valtakunnalliseksi

Suomen ainoa puheradio YLE Puhe muuttuu vuoden 2012 alusta valtakunnalliseksi, jolloin sen kuuluvuusalue kattaa koko Suomen. Hallintoneuvosto päätti kanavan kuuluvuusalueen laajentamisesta. 

Yle Puheen peitto on kattanut ULA-taajuuksilla noin 90 prosenttia Suomesta. Kautta maan kanavaa voi kuunnella myös digi-tv:n kautta ja internetissä. YLE Puheella oli kesäkuussa 2011 noin 400 000 kuuntelijaa viikoittain.

 

Katso uusimmat puheeni!

Tutustu kirjoituksiini!

Powered by Smart Kotisivutyökalu