Ilkka Kantola - Kansandustaja
Twitter @ilkkakantola
Facebook
Vaalit.fi
 

SDP:n Kantola: Mäenpään kuva vääristynyt ja tuomittava

02.12.2015

Kansanedustaja Ilkka Kantola (sd) pitää perussuomalaisten varakansanedustaja Juha Mäenpään lausuntoa Niinisalon tulipalosta vaarallisena ja vastenmielisenä. Mäenpää on sosiaalisessa mediassa kiittänyt Jumalaa rukouksiinsa vastaamisesta vastaanottokeskukseksi suunnitellun kerrostalon tuhopoltoksi epäillyn tulipalon yhteydessä.

"Kansanedustajaksi pyrkivän ihmisen toivoisi kunnioittavan Suomen lakia eikä iloitsevan mahdollisesta rikoksesta. Uskonnon varjolla rikosten ja väkivallantekojen perustelu on uskonnollista ääriajattelua, joka toimii mm. terrorismin polttoaineena." sanoo Kantola.

Suomessa on viime aikoina kannettu huolta islaminuskoon kytketystä väkivallasta, Mäkinen antaa huolestuttavan kuvan siitä, että vahingontekoja ja väkivaltaa voitaisiin perustella myös kristinuskolla maassamme.

Mäkisen puoluetoveri, entinen kansanedustaja Anssi Joutsenlahti on tänään jo ehtinyt kunnioitettavasti tuomita Mäkisen puheet. 

"Vaikka tulipalo ilmenisi onnettomuudeksi, ei Jumalaa voi tuhoisasta onnettomuudesta kiittää oli omat intressit mitkä tahansa. Mäkisen näkemys on kaukana suomalaisesta kristillisyydestä, jossa rukoillaan päinvastoin varjelusta niin läheisille kuin hätää kärsiville." päättää Kantola.

 

Katso uusimmat puheeni!

Tutustu kirjoituksiini!

Powered by Smart Kotisivutyökalu