Ilkka Kantola - Kansandustaja
Twitter @ilkkakantola
Facebook
Vaalit.fi
 

Kantola ja Taimela iloitsevat risteilijätilauksesta

15.06.2015


Tiedote 15.6.2015

Sdp:n varsinaissuomalaiset kansanedustajat Ilkka Kantola ja Katja Taimela iloitsevat Meyerin Turun telakan saamasta ristelijätilauksesta Carnival Cruisesilta.
”On hienoa, että telakan tilauskirja täytyy ja töitä on nyt tiedossa telakalle vuoteen 2020 asti. Erityisesti viime viikon Sandvikin ikävän uutisen jälkeen tämä on todella positiivinen signaali koko maakunnalle” Katja Taimela toteaa.

Telakka oli uhattuna vielä toissa keväänä, kun silloinen omistaja STX oli talousvaikeuksissa, eikä pystynyt rahoittamaan telakan toimintaa.
”Telakan parin vuoden takaisiin lohduttomiin näkymiin nähden tilanne on nyt suorastaan huikean valoisa. Omistajan vaihtuminen korealaisesta STX:stä saksalaiseen Meyeriin on kääntänyt telakan toiminnan hyvälle uralle. Silti on muistettava, että telakan tulevaisuus vaatii jatkuvaa ponnistelua” pohtii Ilkka Kantola.

Molemmat kansanedustajat kiittelevät edellisen hallituksen toimintaa STX-kriisin hoidossa. Ratkaiseva onnistuminen oli osaavan omistajan löytäminen yhtiölle. Nyt voidaan vaikean kauden jälkeen todeta arvosteltujenkin päätösten olleen oikeita ja uusi omistaja on investointien myötä viemässä telakkaa hyvään suuntaan.

 

Katso uusimmat puheeni!

Tutustu kirjoituksiini!

Powered by Smart Kotisivutyökalu