Ilkka Kantola - Kansandustaja
Twitter @ilkkakantola
Facebook
Vaalit.fi
 

Ilkka Kantola mielii ääniharavaksi Varsinais-Suomessa ja europarlamentaarikoksi

15.02.2014

Tiedote

Kansanedustaja Ilkka Kantolan (sd) EU-vaalikampanja avattiin lauantaina Turun pääkirjastossa. Tilaisuudessa Kantola esitteli tavoitteensa ja vaaliteemansa.

– Kirkkaana tavoitteena on tulla valituksi Euroopan parlamentin jäseneksi. Pohja menestyksekkäälle kampanjalle luodaan Varsinais-Suomessa. Muut kampanjan alueelliset painopisteet ovat länsirannikolla ja eteläisessä Suomessa. Tavoitteenani on olla ääniharava Varsinais-Suomessa, Kantola kertoi kuulijoilleen.

Kampanjansa pääteemaksi Kantola esitteli luottamuksen palauttamisen Eurooppaan. Kantolan mukaan talouskriisi on aiheuttanut sen, että eurooppalaiset ovat alkaneet epäröidä keskinäisen riippuvuuden hyödyllisyyttä.

– Tässä maailmassa kaikki ovat riippuvaisia jostakin. Todellista itsenäisyyttä on se, että saa itse valita, kenestä on riippuvainen. Suomi on valinnut Euroopan, ja mielestäni valinta on ollut viisas. Nyt tarvitaan työtä sen eteen, että eurooppalaisten luottamus toisiinsa ja omiin instituutioihinsa saadaan palautettua. Siten Eurooppa ottaa taas oman paikkansa niin sivistyksen kuin myös oikeudenmukaisuuden kehtona maailmassa.

Ilkka Kantolan kampanja-avausta olivat kirittämässä asuntoministeri Pia Viitanen, JHL:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta sekä kansalaisvaltuuskunnan puheenjohtaja Heli Paasio.


Lisätiedot:

Ilkka Kantola
ilkka.kantola@eduskunta.fi
050 512 2173

Tino Aalto
Kampanjapäällikkö
tino.aalto@gmail.com
050 574 8713
 

 

Katso uusimmat puheeni!

Tutustu kirjoituksiini!

Powered by Smart Kotisivutyökalu