Ilkka Kantola - Kansandustaja
Twitter @ilkkakantola
Facebook
Vaalit.fi
 

YLEn hallintoneuvoston puheenjohtaja: Selvitys YLE-veron indeksikorotuksesta luopumisen vaikutuksista

04.11.2013


Tiedote

Yleisradion hallintoneuvoston puheenjohtaja Ilkka Kantola (sd.) jakaa Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän huolen median yksipuolistumisesta kaupallisen median vaikean tilanteen takia. Kantolan mielestä on kuitenkin absurdia esittää, että tämä ongelma ratkaistaisiin luopumalla YLE-veron indeksikorotuksesta. Indeksikorotuksen merkitys kaupallisen median menestymiselle on marginaalinen.
 
Kun näyttää olevan kasvavaa tarvetta indeksiä koskevalle keskustelulle, hallintoneuvoston puheenjohtaja Kantola kertoo pyytävänsä YLEn hallitusta esittämään hallintoneuvostolle arvion indeksikorotuksesta luopumisen vaikutuksista Yleisradion toimintaan.
 
- Äkkinäisillä ja paniikissa tehdyillä päätöksillä ei päästä tavoitteeseen. Asioita pitää punnita huolella eri näkökulmista. Näin ollen tulen esittämään, että Yleisradion hallitus tekee selvityksen siitä, mitkä olisivat vaikutukset, jos YLE-veron indeksikorotuksesta luovuttaisiin vuonna 2015, Kantola esittää. Selvityksen tulokset voidaan ottaa huomioon toimintasuunnitelman ja talousarvion tavoitteiden asettamisessa.
 
Lisätietoja:

Yleisradion hallintoneuvoston puheenjohtaja, kansanedustaja (sd)
Ilkka Kantola
050 5122173
ilkka.kantola@eduskunta.fi

 

Katso uusimmat puheeni!

Tutustu kirjoituksiini!

Powered by Smart Kotisivutyökalu