Ilkka Kantola - Kansandustaja
Twitter @ilkkakantola
Facebook
Vaalit.fi
 

Ilkka Kantolasta TSL:n hallituksen puheenjohtaja

06.06.2013

TSL:n tiedote

Työväen Sivistysliiton edustajisto valitsi kokouksessaan 6.6.2013 TSL:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi kansanedustaja Ilkka Kantolan. Edellinen puheenjohtaja Pia Viitanen luopui tehtävästä tultuaan nimitetyksi asunto- ja viestintäministeriksi.

Kantola on toiminut mm. SDP:n sivistystyöryhmän puheenjohtajana ja eduskunnan sivistysvaliokunnan jäsenenä. Tällä hetkellä Kantola toimii mm. YLE:n hallintoneuvoston puheenjohtajana sekä eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan ja perustuslakivaliokunnan jäsenenä.

”Arvostan TSL:n pitkää historiaa ja vaikuttavuutta vapaan sivistystyön kentällä”, Ilkka Kantola kommentoi TSL:n roolia. ”Erityisesti arvostan sitä, että liiton jäsenjärjestöt muodostavat taustojensa kautta vahvan yhteisöllisyyden.”

Anne Karjalaisesta TSL:n edustajiston puheenjohtaja

TSL:n edustajisto valitsi uuden puheenjohtajan myös edustajistolle. Tehtävään valittiin Anne Karjalainen. Karjalainen toimii Julkisten ja hyvinvointialojen liitossa JHL:ssa rehtorina ja koulutuksen toimialueen päällikkönä. Myös edellinen edustajiston puheenjohtaja Tero Strand työskenteli JHL:ssa.

 

Katso uusimmat puheeni!

Tutustu kirjoituksiini!

Powered by Smart Kotisivutyökalu